Freeware programi  
 
 
   

   Program za brisanje

   Besplatni program za brisanje fajlova, datoteka i virusa  free download.

  
  CCleaner                                     je besplatan program za optimizaciju sustava i alat za tajnost podataka. Uklanja nekorištene datoteke s vašeg računala i time omogućava brži rad. Uklanja tragove o o stranicama koje ste posjećivali na Internetu.             Eraser                                   Program za trajno brisanje fajlova s hard diska.
       
  AVG AntiVirus Free                     Besplatni Antivirusni program za pouzdanu zaštitu vašeg računala.     Spybot - Search and Destroy                             Pretražuje vaš hard disk i Registry i traži prijetnje koji mogu ugroziti vašu sigurnost i privatnost.
       
  Folder Protector                          Moćan program za šifriranje i zaštitu podataka na računalu, hard disku i flash disku i premjestivom disku.   FreeUndelete                               U slučaju da ste slučajno izbrisali datoteku na NTFS file sustavu i FAT 32 ovaj program će vam pomoći da vratite podatke.
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 
Copyright © 2007 Tehnomagazin.com
Terms & Conditions                                        Privacy Policy                                                Impressum