Home Free Download Circuit Diagram Car Stereo Wiring Car Manuals Service Manual
       
 
 
   Freeware programi  
 
 
   

   Web programi

     Besplatni programi za izradu web stranica free download.

   
  Nvu for Windows               Besplatni program za izradu web stranica koji se nadmeće s programima kao što su FrontPage i Dreamweaver.   Yahoo! SiteBuilder                 Program za izradu profesionalnih web stranica ili web trgovine s alatima koji su jednostavni za upotrebu.
       
  Joomla!                                       Besplatni Open Source content management system (sustav za upravljanje web sadržajem) za jednostavno postavljanje i ažuriranje web stranica kroz web preglednik i izradu profesionalnih web sajtova. (alati za vijesti, forumi,  ankete, html editor, RSS).   WordPress                               WordPress je (CMS) program za izradu blogova, novina i magazina, web stranica i sustav za upravljanje web sadržajem.
       
  IntraWeb Studio Personal    IntraWeb Studio je profesionalni program za Content Mangement System (CMS).   Google web lokacije                       je besplatan i jednostavan način stvaranja i dijeljenja web stranica.
       
Drupal                                     Drupal je besplatan open source Content Management System (CMS) napisan u PHP-u. It is used as a back-end system for many different types of websites, ranging from small personal blogs to large corporate and political sites.
       
       
       
       
       
       

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 
Copyright © 2007 Tehnomagazin.com
Terms & Conditions                                        Privacy Policy                                                Impressum